50% KORTING OP DE 2E LOOPLABB LEESBRIL

Heeft u een klacht? 2017-05-24T11:57:53+00:00

Garantie en klachten

Garantie
Blinq.shop streeft ernaar enkel artikelen te leveren van een uitstekende kwaliteit. Mocht het toch gebeuren dat je een beroep moet doen op de wettelijke garantie of fabrieksgarantie, dan zullen we in overleg met jou tot een geschikte oplossing komen.

De wettelijke garantie houdt in dat het product deugdelijk moet zijn. Je moet het product een bepaalde tijd op een normale manier kunnen gebruiken. Wat je van onze producten kunt verwachten, hangt af van de volgende zaken: wat wij als verkoper aangeven, wat er in reclame-uitingen is gezegd, het merk en de prijs.

Klachten
Indien je een klacht hebt over onze producten of over onze dienstverlening, dan verzoeken wij je dit per e-mail of telefonisch aan ons door te geven. Je e-mail wordt tijdens kantooruren binnen 4 uur beantwoord. We zullen daarnaast uiterlijk binnen vijf werkdagen inhoudelijk reageren op je klacht.

Onder de volgende omstandigheden is een product uitgesloten van garantie:

  • Aantoonbaar ander gebruik dan in het dagelijks gebruik normaal is, waaruit beschadigingen zijn ontstaan.
  • Slijtage wat verwacht mag worden gedurende normaal gebruik.
  • Een product wordt zonder enige kennisgeving vooraf retour gestuurd.

Afhandeling
Blinq.shop zal altijd in samenspraak met jou proberen tot een goede oplossing te komen. Mocht de klacht niet door ons opgelost kunnen worden of ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht, dan kun je deze voorleggen voor bemiddelen viaStichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Klacht of opmerking bij ons melden, gebruik het online formulier op deze pagina! 

De waardering van blinqeyewear.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 100 reviews.